25/03/2024

Stroomlijn uw digitale organisatie met een modern intranet

Hoe verloopt de interne communicatie in uw organisatie? En hoe delen collega’s belangrijke informatie? Wellicht hebt u daar, zoals heel wat Belgische organisaties en bedrijven, een intranet voor.  

Stroomlijn
07/11/2023

Zo digitaliseert u op maat van uw bedrijf

Hoe zit het met de digitale maturiteit van uw bedrijf? Hoe kiest u bij digitalisering de juiste prioriteiten én hoe houdt u het budget onder controle? Ontdek de antwoorden in onderstaande blog!

Digitalisatie
14/09/2023

Bezoek onze stand op Digitalize

Op 4 en 5 oktober tekent Aurelium present op Digitalize, het event dat je onderneming helpt digitaliseren. Ontmoeten we je straks op onze stand in de Nekkerhal te Mechelen?

Event
05/09/2023

Konica Minolta lanceert webshop in België en Nederland

Op de nieuwe webshop van ons moederbedrijf Konica Minolta ontdekt u een breed assortiment aan hoogwaardige printers voor zowel kantoren als thuiskantoren. Ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen! 

webshop
22/08/2023

Bezoek ons op de Bedrijvennetwerkdagen van Antwerpen-Waasland

Wilt u weten hoe digitale transformatie uw organisatie future-proof kan maken? Heeft u vragen over uw IT-infrastructuur? Of wilt u gewoon wat netwerken en inspiratie opdoen? Dat zijn allemaal uitstekende redenen om ons op stand 487 te bezoeken op de Bedrijvennetwerkdagen van Antwerpen-Waasland.

Bedrijfsnetwerk
06/07/2023

E-facturatie weldra verplicht: bent u er klaar voor?

Vanaf 2024 wordt e-facturatie verplicht in België. Al komt er wel een gefaseerde invoer, gespreid over 4 jaar. Ontdek wat dit voor uw organisatie betekent en waarom u er beter tijdig werk van maakt. 

e-facturatie
06/06/2023

Waarom bij digitale documenten een elektronische handtekening hoort

Overstappen van papieren naar digitale processen maakt telewerk makkelijker en efficiënter. Bij zo’n overstap introduceert u best ook het elektronisch handtekenen van documenten. Dat is logischer, sneller, veiliger en voordeliger.

E-signature
24/05/2023

6 tips voor een succesvolle digitale transformatie

Via digitale transformatie trachten bedrijven hun operationele efficiëntie en klantervaring te verbeteren om zo de concurrentie een stapje voor te blijven. Maar hoe zorgt u ervoor dat u deze doelstellingen daadwerkelijk behaalt? Onderstaande 6 tips wijzen u alvast de weg naar digitaal succes!

digital-transformation
19/12/2022

Hoe u overal bespaart door te digitaliseren

Wist u dat u door te digitaliseren fors kunt besparen in alle afdelingen van uw bedrijf? Het rendement is simpelweg indrukwekkend, en dat zowel in administratie, sales, finance, human resources als in de IT.

kosten
05/12/2022

Slaagt jouw kmo voor de digitale fit-o-meter?

Volgens recent onderzoek van Unizo en imec is de helft van de Vlaamse kmo’s digitaal onvoldoende fit. De Scan Digitalisering die ze samen ontwikkelden screent ondernemingen op zes digitale domeinen.

digitale transitie